Jdi na obsah Jdi na menu
 

Volby do senátu 2008

Obrazek

Volby do senátu 2008

ObrazekVOLBY JSOU 17. a 18. října 2008 (pátek a sobota) 
Do volebního obvodu 21 Prahy 5 patří: Smíchov, Košíře, Radlice, Jinonice, Motol, Hlubočepy, Stodůlky, Lužiny, Nové Butovice, Velká Ohrada, Řeporyje, Slivenec, Starý Zličín, Sídliště Zličín, Sobín, Třebonice.
 
Mým cílem je na prvním místě právo a vůle lidu, změna zákona o rodině a boj
proti domácímu násilí. 
Všem mým voličům předem děkuji za hlas a podporu.
 
 

 

Článek informačního portálu "Čert na koze" a volební desatero ZDE.
Rozhovor pro volební portál Kauza 5 

PŘEDVOLEBNÍ BESEDY S EVOU HURYCHOVOU:
V KNIŽNÍM KLUBU SPOLEČNOSTI EUROMEDIA group, k. s.
v místnosti u recepce.
Nádražní 32, Praha 5 (v blízkosti Smíchovského nádraží)

EVA SE NA VÁS TĚŠÍ OD 13. - 16.  ŘIJNA 2008 (pondělí až čtvrtek) od 16 do 18 hodin.
Malé překvapení pro všechny účastníky.

________________________________________________________________
V rámci předvolební kampaně vychází Evě Hurychové speciální a neprodejné CD s názvem její autorské písně a zároveň i heslem volební kampaně "KDO TO VZDÁVÁ, NEVYHRÁVÁ!" Cédéčko obsahuje povídání Otakara Brouska ml. s Evou, které je proložené písničkami. Jako bonus následuje osm písní. Většinou jsou Eviny sólové, v jedné se představí herečka i zpěvačka Marcela Kyselová. V dalších dvou uslyšíte Martina Hrdinku a Roberta N.

 

Obrazek

Vzhledem k tomu, že se jedná o neprodejné CD, vyjde jen v limitované edici. Je dárkem pro voliče a bude k mání na besedách i předvolebních setkáních s Evou. Jestliže by o něj byl zájem i mezi Evinými fanoušky, kteří se na volební mítinky nedostanou, máme pro ně nabídku. Zájemci, kteří zašlou na tuto adresu: (PART Agency -produkce, Politických vězňů 15, 110 00 PRAHA 1) obálku formátu A5 s dvanáctikorunovou poštovní známkou i adresou pro doručení, obdrží jedno CD zdarma s Eviným autogramem a dalšími účinkujícími. CD budeme posílat do vyčerpání zásob, takže máte velkou šanci, napíšete-li mezi prvními. Žádosti zasílejte do 20. listopadu 2008. Ti, kdo chtějí mít konkrétní věnování, ať do obálky přidají lístek, pro koho má věnování být.Cédéčko nebudeme posílat doporučeně. Případné zájemce prosíme, aby na obálku s adresou Part agency připsali: (žádost o zaslání CD Evy Hurychové.)
 
 

 

Kontakt

Oběti domácího násilí mohou Evě napsat na:

evinaschranka@email.cz

odkazy

Asociace školské sociální práce v ČR, z. s.

Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 7
Celkem: 637772
Měsíc: 4512
Den: 199