Jdi na obsah Jdi na menu
 

Na tuto stránku můžete psát své vzkazy

Eviny odpovědi najdete tady

K odeslání vzkazu použijte formulář na konci stránky.

Vzkazy budou průběžně zveřejňovány.

(V případě neslušných vzkazů má majitel nebo administrátor těchto stránek výlučné právo příspěvky korigovat.)

________________________________________________________________

 

 

Ahoj Evičko (helena.fla, 28. 06. 2007 14:17)

Jsem moc ráda, že jsem Tě zase objevila, v 80.-tých létech jsi patřila k mým oblíbencům. Možná vzpomeneš na Jirku Matyse, dělal v jedné liberecké kapele technika a přes něj jsem nějak přišla k Tvému LP, které bylo tak skvělé, že bylo doma omíláno stále dokola. Teď, když jsi byla v televizi, tak se mě moje 26-ti letá dcera ptala : A mami to je TA Hurychová viď, tak si dovedeš spočítat, kolik jí tenkrát mohlo být a jak si Tě dokázala zapamatovat. Chci Ti jenom říci, že jsi skvělá, nádherná a chytrá ženská a že Ti přeju už jenom samé dobré věci. Helena
P.S. Mimochodem, to LP je zašantročené a je mi to nesmírně líto, ráda bych ho znovu poslouchala v té původní verzi (snad s Honzou Neckářem?. Vydejte tu desku znova, prosím.

pro pána tvorstva (Michaela, 28. 06. 2007 13:33)

Že na ženě nesmí zaschnout krev? Co jsi to za hovado (a to to hovado urážím, když ho srovnávám s tebou), teda ještě že je tu korektura, jinak by sis něco vyslechl a mít tě po ruce, věř tomu, že ta krev by opravdu nezaschla, ale na Tobě!!!

Upozornění (Administrátor, 28. 06. 2007 13:33)

Ještě jednou upozorňuji že Eva píše své odpovědí na samostatné stránce, kterou najdete výše. Veškeré odpovědi podepsané jejím jménem v přehledu vzkazů, jsou jen trapným pokusem nějakého "inteligenta" pošpinit její jméno.

plukovníkům, pánům tvorstva a podobným (Michaela, 28. 06. 2007 13:27)

Je mi Vás upřímně líto, buď jste podpantofláci nebo hlavními aktéry domácího násilí. Ale věřte, "že na každou svini se voda vaří"!!! Jednou na své ubohé názory dojedete. Fandím všem týraným ženám, které dostanou odvahu ze vztahu odejít. Evo díky za tyto stránky!!!

PRO IMBIHO PSEUDONYMA (Marie, 28. 06. 2007 09:23)

PROC SE SCHOVAVAS ZA EVICKU SI UBOHY SLABOCH VYHLEDEJ POMOC,VSEM SE ULEVI A NEJVIC TOBE.NEJSI ZAJIMAVY,TVUJ PSEUDONYM JE TRAPNY.

pokouším se bránit.... (Petra, bojovnice, 27. 06. 2007 21:53)

Ahoj Evo, v současné době jsem již poznala psychický teror rodiny manžela a jen díky jednomu kamarádovi. Moc mi pomohl a sám nemá jednoduchý život. Psychicky ho týrá sousedka, žena invalidního manžela, který vyžaduje celodenní péči. V současné době nemám vlastní internet doma, jen doufám dočasně, tak píši vzkaz jen v rychlosti z netu z knihovny.Ráda bych si s Vámi blíže promluvila o problémech.

13.komnata (Janka, 27. 06. 2007 16:41)

Evo,celý pořad jsem shlédla se zatajeným dechem,protože něco obdobného jsem si prožila i já,akorát jsem nenašla odvahu svůj problém pojmenovat a vyjít s ním na veřejnost.Prošla jsem si téměř všechny příspěvky a překvapilo mě,kolik žen a dívek bojuje o svoji důstojnost v nevydařeném vztahu s tyranem.Váš příběh mi dodal odvahu,věřím,že že jste si prošla opravdovým peklem,je to znát i z vašich nejnovějších nahrávek,při kterých mi místy naskakovala husí kůže.Přeji Vám hodně sil ve Vaší práci,určitě má smysl,byť byste pomohla třeba jen jedinému člověku!

PRO ANDREU (ADMINISTRÁTOR, 27. 06. 2007 11:11)

EVINY ODPOVĚDI JSOU POUZE POD VÝŠE UVEDENÝM ODKAZEM A JE MOŽNÉ ODHADNOUT, KOMU STÁLO ZA TO, POUŽÍT Z VLASTNÍ UBOHOSTI JEJÍ JMÉNO. EVA NYNÍ PŘEDNOSTNĚ ODPOVÍDÁ LIDEM DO SCHRÁNKY. PROSÍM O CHVÍLI STRPENÍ, VĚŘÍM, ŽE CO NEJDŘÍVE ODPOVÍ I VÁM.

pro pana tvorstva (krotitel, 26. 06. 2007 22:41)

Tebe hledam si skvely, urcite si impotentni tak potrebujes skrotit za nespolehlivost.

Tak to má být!! (Pán tvorstva, 26. 06. 2007 22:31)

Základní pravidlo je ,že na ženský nesmí v žádným případě zaschnout krev a pokud možno by neměla vytahovat pracky z dřezu s nádobím s výjimkou když přivezou uhlí ,aby ho mohla jít skládat....pořádek musí být...rodina je základ státu...

reklamace (Petr Plíhal, 26. 06. 2007 20:35)

nefunguje to.... ;-)

Nováková (Andrea, 26. 06. 2007 20:28)

Ahoj Evi můj muž mně bije za hlouposti.Můžeš mi pomoct?

domov (Šárka, 26. 06. 2007 16:14)

Přeju Všem týraným ženám hodně síly a odvahy odejít od muže. Měla jsem v náručí dvouměsíčního postiženého syna za sebou šestiletého zdravého syna, když mě manžel chlěl fyzicky napadnout s nožem v ruce. Naštěstí jen rozbil kuchyň. Druhý den jsem sbalila jen osobní věci a odešla jsem. Naštěstí jsem měla maminku, která mě přijala. Neměla jsem ani korunu a bohužel mi v tu chvíli podle našich zákonů nemohl pomoci ani stát. A zvládla jsem to. Proto se prosím nebojte a osamostatněte se. Není nic horšího než se doma bát - domov má poskytnout bezpečí.Šárka

Odpověď na-Petr Plíhal, 26. 06. 07 (administrátor, 26. 06. 2007 16:05)

Milí Péťo! Jestli o to stojíš, zakážu ti sem přístup i ze tvé další IP adresy. Ale uvědom si prosím, že je to na tvoje přání, takže dodatečné reklamace, že nemáš možnost vyjádřit svůj názor, neberu. Měj se profíku :-)

Reakce (Tom, 26. 06. 2007 15:45)

Nechci Vám šahat do svědomí,ale VINA NENÍ NIKDY POUZE NA JEDINNÉ STRANĚ,ALE NA OBOU STRANACH.PIŠI Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI.To jste dříve neviděla?A malý dotaz pro Veroniku (22/06/07 , 23:22):Včem jste NADŘAZENÉ?Hitler se snaˇžil také být nadřazený,a jak dopadl!A BUDOUCNOST TA PATŘÍ DĚTEM (KLUKŮM I HOLKÁM STEJNÝM DÍLEM) NAM UŽ NE.Obětem jakéhokoli násilí : HLAVU VZHURU , BUDE HŮŘ. :-)) S pozdravem Tom.

Jednou musí na každého zloducha dojít (Nada Hruska, 26. 06. 2007 15:35)

Milá Evo.Netušila jsem,ze když jsi skončila v televizi,jakým peklem jsi si musela projít.Oslovilo to i mou 13.letou dceru,která se dívala na 13.komnatu.Konečně jsi se vzbouřila a moc Ti fandím.Pa Nada

pro Tomáše admina (Petr Plíhal, 26. 06. 2007 15:22)

Ty jsi mi ale nešika! Tak jak mne zakážeš teď?
Nauč se trochu lépe programovat a jistě na to přijdeš. Holt jste s Evou stejní profíci ve svých oborech... Pa, Tome 0-)

                                                                             [ Starší příspěvky ]

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

 

 

Kontakt

Oběti domácího násilí mohou Evě napsat na:

evinaschranka@email.cz

odkazy

Asociace školské sociální práce v ČR, z. s.

Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 3
Celkem: 639434
Měsíc: 4767
Den: 179