Jdi na obsah Jdi na menu
 

Některé starší nahrávky

Eva se rozhodla nejen pomáhat, ale vrátila se i k pěvecké kariéře. Na této stránce máte možnost poslechnout si úryvky její současné tvorby. 

Eva je autorkou další písně, kterou nyní natočila s Martinem Hrdinkou. Příjemně zastřenému Martinově hlasu a Evině zpěvu to pod názvem "Měli bychom se mít rádi" sluší. A tato věta by měla znít i v srdcích nás všech.

 

Měli bychom se mít rádi
   přehraj

 

 

Herečka Marcela Kyselová oslovila Evu, jestli by nenapsala duet, který by si spolu zazpívaly. Marcela nedávno vybojovala život svých dvojčátek a Evu napadlo, že není tak důležité, za co člověk bojuje, protože nejdůležitější je, aby boj nevzdával. I když ten Evin boj proti zlu od manžela není ještě u konce, z její autorské dílny vznikla nová píseň "KDO TO VZDÁVÁ, NEVYHRÁVÁ", která brzy vyjde na další kompilaci.

 

Kdo to vzdává, nevyhrává
   přehraj

 

 

Mezi nové Eviny nahrávky přibyly další dvě - Chybička se vloudí a Svítá už nám svítá. Obě dvě mají zcela nové aranžmá a vyšly na kompilaci S TEBOU MĚ BAVÍ ŽÍT.. 

Svítá už nám svítá
   přehraj

 

Chybička se vloudí
   přehraj

Dvě Eviny autorské písně Mám pro tebe dárek a Voda a kámen, které vyšly na kompilaci "Dávno tě znám". Dále nově upravenou verzi  hitu Já příjdu se zpěvákem a modelem Robertem N.

Mám pro tebe dárek

  přehraj

Voda a kámen
   přehraj

Já příjdu
   přehraj

________________________________________________________________
Nahrávky si můžete přehrát přímo na stránkách prostřednictvím Real Playeru, nebo stáhnout kliknutím na příslušné odkazy "přehraj"

Stáhnout Real Player 10.5

 

 
 

 

Kontakt

Oběti domácího násilí mohou Evě napsat na:

evinaschranka@email.cz

odkazy

Asociace školské sociální práce v ČR, z. s.

Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 8
Celkem: 637806
Měsíc: 4520
Den: 218