Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kniha Řekla jsem NE tyranovi
ObrazekOd 22.10.2007 bude Evin titul k dostání v prodejnách Knižního klubu, do jiných knihkupectví ho lze objednat. Přímá objednávka je možná přes www.knizniweb.cz nebo e-mailem: knizniklub@euromedia.cz 
                                                             
 
 
 

                                                                         

20. září 2007 vyšlo po deseti letech nové album Evy Hurychové nazvané Souhvězdí lásky. Disk vydalo Producentské centrum Františka Rychtaříka a obsahuje dvacet písní, které Eva natočila v osmdesátých letech se skupinou Bacily. Poprvé na CD tak vyjde celé její Obrazektehdejší debutové elpíčko Dnes na tom záleží, ale i singly jako Jdu s módou nebo Samolepa Lýdie. Jako bonus jsou na disku i tři Eviny nové písně – autorské skladby Mám pro tebe dárek a duet s Marcelou Kyselovou Kdo to vzdává, nevyhrává, který už několik měsíců boduje v hitparádě Česká 12 na Českém rozhlasu 1 Radiožurnálu. Třetí novinkou, která album slibně zakončuje je cover verze Evina dávného hitu Já přijdu, nazpívaná tentokrát s Robertem N. Původní singlová verze Já přijdu s Bacily a Honzou Neckářem zase celé album otevírá a dochází tak ke srovnání obou písní mezi jejichž natočení uplynulo málem čtvrt století. Disk Souhvězdí lásky si můžete objednat od 15. září na: www.fr-centrum.cz

Náhled bookletu

                                                                                                                                  CD "Dávno tě znám" , na kterém se Eva podílela svými autorskými písněmi "Voda a kámen" a "Mám pro tebe dárek".
Obrazek

Obsah

Objednejte

S blížícím se 1. májem "lásky časem"  je tady druhé album love songů ze série "české písničky – české lásky", která vzniká pod patronací zpěváka Patrika Foxe. Eva nazpívala pro tento komplet dva své hity "Chybička se vloudí" a "Svítá, už nám svítá" ve zcela nové taneční verzi.

Obrazek

Obsah

Objednejte

 

 

 

Květnové album série "české písničky – české lásky" obsahuje 22 romantických i láskyplných písní pro zamilované, ale i ty co na pravou lásku čekají. Dvěmi písněmi se na CD jako už tradičně podílela i Eva. Konkrétně si v jejím podání můžete poslechnout písně "Tvé kroky vzdálené" a duet s Robertem N. "Já přijdu"

Obrazek

Obsah

Objednejte

 

 

Další výběr ze série Alja tón obsahuje nový autobiografický duet "Kdo to vzdává, nevyhrává" v podání Eva Hurychové a Marcely Kyselové.

Obrazek

Obsah

Objednejte

Už šesté album z řady »české písničky – české lásky« se jmenuje Vánoční tajemství a jak jeho název napovídá, přináší 19 vánočních skladeb v podání našich předních zpěváků. Nechybí mezi nimi ani tři písně Evy Hurychové. Píseň Mám pro tebe dárek již na několika cédéčkách vyšla, ale skladby Když nálada je vánoční a Vločky mají svou premiéru. Písničku Vločky Eva složila, otextovala a nazpívala už v roce 1977 a na albu vychází jako raritní bonus.

Obrazek

Obsah

Objednejte

 
 

 

Kontakt

Oběti domácího násilí mohou Evě napsat na:

evinaschranka@email.cz

odkazy

Asociace školské sociální práce v ČR, z. s.

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 642845
Měsíc: 5136
Den: 175